Må løpe for harde livet :O

Nå sitter jeg å surfer igjennom tilfeldige videoer på youtube. Og tilfeldigvis så kom jeg over ett klipp fra Magnuss hvor han beklager seg ovenfor alle mennesker han har gitt anoreksia grunnet innlegget sitt om Jessica Simpson. Jeg regner med han tar veldig mye ironi med inn i bildet, så jeg våger å innrømme at jeg holder på å le meg ihjel av det han sier. Magnuss har humor, stil og intelligens. Og ut ifra min mening er det meste han sier ganske så morsomt om man tar ironien i det.

Men det får dere gjøre opp deres egen mening om ;)

For dere som lurer på hva jeg har fordrevet tiden min med i dag, så har jeg vært på skolen. Jeg har egentlig ikke gjort så mye mer enn det. Startet 9 og sluttet halv 4. Slik går skoledagene mine vær eneste dag og det kommer de til å gjøre iallefall ett år til. Nå har jo jeg snakket om militæret etter VG3 så vi får se hvordan det blir. Håper så klart planene ender slik de er planlagt. Jeg liker at tilfeldighetene råder, men på skolen er det uheldigvis karakterene som bestemmer.

Derfor har vi hatt samtale med rektor i dag angående karakterutvikling. Vi har visst gått ned i prosent, noe vi ser på som svært negativt. Målet vårt videre må så klart være å gå opp i prosent igjen. Det gjelder å pushe de andre i klassen til å ville jobbe flittig, oppmuntre hverandre med positive tilbakemeldinger og samarbeide godt. Som vi sa «nøkkel ordet til den perfekte skolegang er: samarbeid, samhold og hjelpsomhet ;) Ganske sant det.

Men i dag fikk jeg for meg at jeg ville vite hvem dere er! Det er hele tiden folk innom bloggen min, men veldig få orker å ta seg tid til å skrive en kommentar. Så derfor vil jeg vite hvem dere er (generell info), hva dere blogger om og hvorfor du leser bloggen min. Hadde vært fint å vite litt :)

Jeg vil takker dere som har melt dere på konkurransene mine, jeg har innsett at konkurranse uker er ikke noe jeg kommer til å ha videre. For det gikk rett ned i kjelleren. Det kan hende det skyldes dårlig informasjon fra meg, men det skyldes også lite engasjement fra lesere. Har tenkt litt på å heller ha tema uker. Hvor jeg for eksempel har en uke hvor jeg skriver om andre bloggere. Eller om mote eller sko. Osv..jeg rett og slett skriver kun om en ting den uken, og neste uke bytter jeg over til noe annet. Hva syntes dere om dette forslaget?

Nå ble det mye spørsmål til dere, men det har dere bare gått av. Kanskje dere orker å kommentere litt.

Nå nærmer klokken seg 10, noe som betyr at jeg skal hoppe til sengs. Har nemlig ett friidretts løp jeg skal løpe i morgen. Det er stafett og jeg skal løpe 150 meter. Dere tenker sikkert «150 meter er jo ingenting!» Det er ikke mye nei, men når det er så kort så krever det at du gir alt du har av styrke og fart i kroppen. Jeg skal løpe mot mange som er maks flinkere enn meg så må kreve ekstremt mye av meg selv. Og selve teknikken med å ta imot pinnen samtidig som du løper, for så å gi alt du har samtidig er litt vanskelig for meg. Men jeg kan ikke skuffe laget mitt.

Dersom noen av dere vil se på meg så finner stafetten sted på Bruvollen stadion klokken 12.00 :)

Da velger jeg å ta kvelden for å holde meg opplagt til i morgen, dere må ha en god natt dere også =)

Så håper jeg på litt svar på spørsmålene mine.

-Hvem er dere?-

-Hva blogger du om?-

-Hvorfor leser du bloggen min?-

-Hva syntes du om enkelte tema uker?-

7 kommentarer

iko<3

30.apr.2010 kl.22:36

Hei lurer på om du har fått sendt ut øredobbene til meg??

tereza

01.mai.2010 kl.11:01

iko: Har sendt dem for lenge siden, har du ikke fått de??

Ane Østnes

01.mai.2010 kl.13:24

Jeg er ane, og er din bestevenn, som du møter altfor sjeldent. Vi prater heller ikke så ofte sammen, men det må vi gjøre noe med. Jeg blogger, fordi jeg kjeder meg når jeg er hjemme. Jeg leser bloggen din, fordi du er min bestevenn, og fordi jeg liker det du skriver. Du kan gjerne ha temauke! :D det er kult. dette var en rar tekst, og derfor passer den perfekt til meg. haha.

Linn Therese

01.mai.2010 kl.17:38

sv; Hei. Hm, sant nok, må bare holde meg sterk, men skulle virkelig ønske det var like lett å klare det som det er å si det. Jeg takler det veldig dårlig til tider, men men :)! Takk <3

Dagens Outfit Norge

01.mai.2010 kl.20:02

Vi er Dagens Outfit! Kikket bare innom bloggen din og syns den var morsom den videoen! Vi blogger bare om outfits!

tereza

01.mai.2010 kl.20:13

Dagens Outfit Norge: Wow ;) Gratulerer :) Så ut som dere hadde mange fine outfits, muligens inspirasjon for meg <3

tereza

01.mai.2010 kl.20:58

Linn Therese: Jeg klarte ikke takle det alene, jeg har heldigvis fått litt støtte av noen venner. Men mest støtte har jeg fått av Robin. www.rjohansen.com

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Hei Tereza her. Blogger om det meste, men blir vel mest om hva jeg gjør =) Kom gjerne med ønsker om hva jeg skal blogge om :) Foresten: leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits