Puss puss så får du en suss..

Vinneren av 10 kommentarer ble Andrea :) Gratulerer til deg ;)
Jeg velger å ikke starte flere kommentarer siden dette ikke ble noen suksess. På noen av konkurransene var det en påmeldt, og da blir det jo ingen konkurranse akkurat.

Velger å heller prøve ut temaukene jeg snakket om å se om de blir noe populært. Dere kan godt få komme med temaer dere vil jeg skal skrive om. Det kan være om hva som helst. Og husk, vil dere sende meg ett gjeste innlegg så er det så klart mulig :)

Nå i dette øyeblikket skal jeg finne sengen min og håpe på en god natts søvn. I morgen er det jobb i kirken for meg, og jeg skal igjen ringe i klokken. Så med det ønsker jeg dere en god natt alle sammen.

Forresten, er det flere enn meg som syntes mange er dårlige til å pusse tenner. Hører om folk som glemmer å pusse tenner, eller folk som ikke orker. Å pusse tenner tar ca. 2-3 minutter. Og folk som ikke skjønner selv at andre syntes det er fælt. Jeg mener ikke at man skal gjøre det flere ganger om dagen. Men morgen og kveld er normalt mener jeg.
Syntes ikke dere?


-Hva interesserer du deg om?-
-Normalt å pusse tenner vær dag?-

5 kommentarer

poetryinmotion

02.mai.2010 kl.10:05

hei og takk for kommentar- spennende blogg

Adelen

02.mai.2010 kl.10:59

SV: Hester er fine dyr da :D

tereza

02.mai.2010 kl.16:00

poetryinmotion: Takk :D

ANDREA SVEINSDOTTIR

02.mai.2010 kl.16:53

tusen takk for alle kommentarene, de var kjempe søte :))

Camilla Høydal.

04.mai.2010 kl.19:55

Eg gjer det i ca 3 gongar kvar dag, etter frukost, etter middag, og før eg legg meg :)

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Hei Tereza her. Blogger om det meste, men blir vel mest om hva jeg gjør =) Kom gjerne med ønsker om hva jeg skal blogge om :) Foresten: leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits