Hei hei igjen :)

Travle dager resulterer i lite blogging. Men slik er det bare, men må ha ett liv utenom også ;)
Var på fest hos ei venninne i går. Hun fylte 18 år 6. mai, men valgte å feire i går. Jeg ble muligens oppfattet som en veldig stille og forsiktig person på festen. Jeg kjente jo omtrent ingen der, og det de jeg kjente drev på med sitt. Tror nok mange har hatt følelsen av å ikke kjenne noen, og at man da holder seg litt i bakgrunnen.

Jeg hadde heller ikke med meg noe drikke og ble kalt jæ*** avholds av ei jente der. Jeg  er ikke personen som drikker for å ha det gøy. Jeg drikker for å kose meg, klarer fint å dra en spøk uten alkohol også :P
Det var egentlig en grill party hvor vi skulle sitte ute i partyteltet. Men vi satt heller rundt ett langbord.
Grillen var plassert og jeg la mine 3 karbonader på grillen. Er det flere enn meg som mener salat hører til grill mat? Jeg mener iallefall at det blir stusselig uten. Salat er sunt og godt, grønnsaker også for den saks skyld. Angående grønnsaker. For noen dager siden var jeg i butikken og fikk øye på grønnsaksbjørner. Altså en ny type vitamin bjørner som inneholder grønnsaker for de som ikke får i seg nok av det.

For dere som lurer på hva jeg gjør. Jeg knasker i meg pops, slike sjokoladekuler med korn inni. Jeg leser boken til Regine, har kommet til side 152..jeg leste aldri hele bloggen hennes. Men er så glad den kom ut som bok, hvis ikke hadde jeg gått glipp av veldig mye. Gått glipp av en person som henne. Hun var sterk!

Må forresten legge til at festen tokk av litt etterhvert. Det kom ikke mange, men var jo koselige mennesker der da. Bursdagsbarnet gikk til sengs før gjestene var dratt hjem..men er der ikke ofte slik da?
Jeg tok kvelden klokken ett, skulle nemlig løpe 800 meter løp i dag så var en fordel å ikke være helt borte. Ble fornøyd med tiden min, var nemlig første 800 meter på 3 år. Jeg løp den på 2.42, men tror jeg kan gi enda mer neste gang.

Jeg velger å avslutte innlegget her, for tror jeg surrer litt med hendelser nå. Har funnet ut at jeg hopper så mye frem og tilbake på saker. Jeg skriver ikke sammenheng. Men er det ikke slik man lærer seg med tiden?! 
Dere må iallefall ha en super kveld videre.
Aneostnes.blogg.no
Jaja :P Hadde bare på jakken mens jeg satt ute så, den passer kanskje ikke helt. Ingen var edru nok til å se det uansett :)


Ble ikke tatt så mange bilder under festen. Men fikk lurt inn noen.

-Liker du fester?-
-Har du smakt grønnsaks bjørner?-
-Har du Regines  bok?-
-Og hva syntes du jeg kan skrive mere/mindre om?-

5 kommentarer

Mychoices

15.mai.2010 kl.23:01

Søt blogg! Har du noen tips til hva jeg kan blogge om? Kommenter gjerne tilbake.

KarimaWærnes.blogg.no

15.mai.2010 kl.23:01

jah man har ikke alltid til til å blogge hele tiden, og det er et bra tegn det da.. det vil si du har et liv:D

Ane Østnes

15.mai.2010 kl.23:04

det med avholdsjente var nok mest en spøk fra hennes side :p jeg husker godt at hun sa det, nemlig. Litt frekt og -.-

tereza

15.mai.2010 kl.23:06

KarimaWærnes.blogg.no: Hehe:P Så sant det ;)

tereza

15.mai.2010 kl.23:10

Ane Østnes: Tok meg jo ikke noe nær da:P Var litt morro..men hun plaget livet av meg med den blåse tingen sin :/

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Hei Tereza her. Blogger om det meste, men blir vel mest om hva jeg gjør =) Kom gjerne med ønsker om hva jeg skal blogge om :) Foresten: leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits