Da Norge tok skjeen i en annen hånd!

 

17. mai, da Norge tok skjeen i en annen hånd og sydde sitt eget flagg. Vi droppet det gule og la heller til rødt og hvitt. Korsett beholdt vi i midten. Vi valgte prins Christian Frederik til Norges konge.

Flaggdagen barn og voksne har feiret siden slutten av 1800-tallet. Barna går i tog og av og til voksne. I morgen er dagen hvor vi skal synge «ja, vi elsker dette landet», «Norge i rødt, hvitt og blått» og «vi er en nasjon vi med».

Russen hopper rundt i gatene i sitt kjære russetog. Blåser i fløytene sine og hiver russekort omkring seg. De roper ting man ikke forstår og danser på en måte de fleste kan le av.

Det er så koselig med 17. mai :D

Jeg har sluttet å gå i 17. mai toget, står heller å ser på. Men i morgen skal jeg ringe i kirkeklokkene. Det er så flott å kunne åpne hele arrangementet i kirken. Må opp tidlig om morgenene, men er ferdig 11 ca. Klokken 4 skal jeg spise middag med familien i Gansvika, det er alltid så koselig. Senere på kvelden har jeg ingen planer.

Så vet du om noe interessant, ta kontakt med meg!

Jeg setter meg ned for å se ferdig Avatar. Har allerede sett den en gang, men lurer på om jeg noen gang kan bli lei en så fantastisk film?


Link

Ta meg med på noe gøy da :)
-Har du sett Avatar før?-

6 kommentarer

Nate

16.mai.2010 kl.19:57

akkuratt

tereza

16.mai.2010 kl.20:01

Nate: Mhm :)

<3elsk

16.mai.2010 kl.20:11

utrolig fin blogg ! Liker måten du skriver på.

Hadde vært koselig om du ville tatt en liten tur innom bloggen våres og lagt igjen en liten kommentar. Selger også en utrolig fin ballkjole :-)

irina

16.mai.2010 kl.20:29

finfin blogg du:)du virker opplyst,det er bra.sjekk ut bloggen min,er litt stolt av den;) kan du fortelle meg hvordan du kan få det sånn at du kan se hvor mange som leser bloggen til enhver tid??

tereza

16.mai.2010 kl.20:29

elsk: Takker for det :) Så klart jeg skal titte innom ;)

tereza

17.mai.2010 kl.21:10

irina: Skal sjekke bloggen din om du gir meg linken ;)

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her. Blogger om det meste, men blir vel mest om hva jeg gjør =) Kom gjerne med ønsker om hva jeg skal blogge om :) Foresten: leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits