En ting dere rasister ikke vet om oss!

Vi har også følelser!
Nå ble du sjokkert tenker jeg, følelser har selv den aller mørkeste personen du kan se. 

Hvorfor hater vi hverandre?

Er det slik at der er mørke mot lyse.


Hvorfor skal vi hele tiden være overlegne mot hverandre for å bli best. Har de lyse større rett enn oss brune til å entre Oslos gater? Jeg skal si dere en ting, dere hvite har lært utrolig mye av oss mørke. Vi har dratt med oss kulturer til landet som dere den dag i dag bruker. Hvor kommer alle de engelske ordene ungdommen bruker? Fra utlandet, enten om personen er engelsk mann eller afrikaner så er h*n allikevel utlending.

Alle kriminelle handlinger blir begått av utlendinger, er det sant? Nordmenn kan kose seg på utenlandsturer når de selv ønsker det. De blir mottatt med varme hjerter, om de vil kan de også flytte til et annet land uten å få noen som helst rasistiske utsagn om det. De hører jo til hvor som helst, gjør de ikke? Når jeg tenker meg om så minner dette jeg skriver litt om filmen Avatar. Der de blå vesener bor i sin egen verden. Menneskene godtar ikke å ha dem der. De okkuperer deres land for å ta over. De som bodde der fra før, har ikke noe de skulle sakt.

 

Det jeg skal frem til er noe som aldri vil komme frem hos enkelte. Jeg er ett menneske, du er ett menneske og dyr er dyr. Har lest mange steder om folk som mener at vi mørke er dyr/oppfører oss som dyr og at vi burde utryddes av Norge. Jeg er selv adoptert og ikke innvandrer som mange av dere tror. Fikk en «hyggelig kommentar» av ei jente i går, mitt svar til det i dag: Man trenger ikke være pen for å ha følelser?

 

Jeg følger da alle de Norske skikker og lover, norske flagget på 17. mai og mener ikke noen andre flagg har noe i toget å gjøre. Jeg liker ikke utlendinger eller norske som skaper bråk og ødeleggelse. Spesielt utlendinger som skaper fordommer. De som ja, kommer til Norge for å bråke. Norske straffer er for enkle! Det hjelper ikke å fengsle inne en person som ville fått dødsstraff i hjemlandet sitt for samme forbrytelse. Norske lover er jo som ferie for mange av dem, jeg vet at det er sant. For å nevne noen straffer i mange land så kan de forvente både piskeslag, døden, halshugging, steining eller pining for drap, voldtekter, ødeleggelse og slikt. Jeg tror de fleste av dere ser tegninga.

 

Norge skal hele tiden være landet hvor alt er godt, fordommer gror fortere enn gresset. Om jenta har for trange bukser så er det ikke voldtekt stod det om i en nyhetssak. Det er igjen mennesker som anmelder utlendinger for voldtekt bare de berører dem.

For å si det klart, jeg støtter ikke utlendinger som gjør grusomme ting. Men poenget er at alle gjør jo ikke det. Hvorfor ikke sende hjem folk som gjør dritt og ikke har oppholdstillatelse. Og slutte å snakke dritt om resten som bor her som normale nordmenn, bare med en annen hudfarge. Hudfargen mange av dere ønsker dere i ett solarium. 

Jeg hoppet plutselig vekk fra den øverste delen av dette innlegget. Men har tenkt til å skrive om forskjellige mennesker i ett annet innlegg en gang.


Oi se, han er brun og følger norske lover med drakt og alt ;O


Syntes han var nydelig jeg da men :)

-Er du enig med meg?-
-Takler du ikke brune mennesker?-
-Er JEG en plage for Norge?-

24 kommentarer

Elisabethh

23.mai.2010 kl.22:18

Du er definitivt IKKE en plage for Norge.

Jeg fatter ikke hvordan folk virkelig kan være rasistiske,

hva skiller hvite fra mørkhudede ? HUDFARGEN.

Men har det noe å si egentlig ? Jeg har aldri hatt noe imot utlendinger,

de burdte ha like mye rett som alle andre.

Jeg syntes du skrev en veldig god tekst her, utrolig bra!

Utrolig søt unge :)

<3Sema

23.mai.2010 kl.22:20

Jeg er helt enig med deg!!

jørn

23.mai.2010 kl.22:20

endelig noen som tør og si ting rett ut.stå på

tereza

23.mai.2010 kl.22:23

Elisabethh: Det varmer at du sier slikt:) Jeg selv som brun blir ikke trist lenger nor folk sier slikt, men irritert. Før kunne jeg begynne å gråte. Nå blir jeg sur og irritert..rett og slett oppgitt over att folk er som de er.

Bra du liker det jeg skrev, følte selv innlegget ble litt rotete.

tereza

23.mai.2010 kl.22:24

Sema: Det er bra:) Er så godt å vite.

tereza

23.mai.2010 kl.22:25

jørn: Måten jeg takler følelser best er å dele de med andre:)

Ane Østnes

23.mai.2010 kl.23:01

Hvis du er en plage for Norge, så er jeg en plage for Norge også :) i tilegg til at jeg heter KJELL. Noe jeg definitivt ikke gjør ;- ) stå på snuppa, hev deg over disse tullingene. For DU er bra <3

design hjelp

23.mai.2010 kl.23:21

helt enig,du er virkelig sterk som toorr og si ifra!
trenger du ny header ller designhjelp? besook www.headerhjelp2you.blogg.no for tips og hjelp!:)

l0n3

23.mai.2010 kl.23:55

: o, Så rett , skallet skal ikke få bestemme hvordan eple skal smake, det er inni smaken er!

Som jeg sier

Call me a slut, call me a whore. Say that I'm fake, say that I lie. Say what you want, you won't see me cry. Because I know none of it's true. But calling me all this shit, what the fuck does that make you ?

Ingvild

24.mai.2010 kl.09:57

Du er ALDELES ikke en plage for norge. I klassa mi er det ei jente fra brasil. Hun har nydelig hår og jeg misunner faktisk utseene hennes. Fatter ikke hvordan menneskeheten klarer å skille menneske fra hverandre gjennom hudfargen. Jeg hadde ikke hatt noe i mot å vært brun, jeg. Det har ingen verdens ting å si ! Det er personligheten som teller. Det tror jeg på . :)

HannaAndrea

24.mai.2010 kl.13:53

Jeg er helt enig med deg! :-) Du er ikke en plage for Norge i det hele tatt!! :-D Jeg blir rett og slett lei meg når jeg hører rasisme! Hva er forkskjellen? Vi har forskjellige hudfager! Det har ingenting og si. Dette innlegget var utrolig bra skrevet. Det tok meg virkelig. Jeg syntes virkelig du burde sende dette inlegget til Lars Tangen. Som du sikkert vet er han med i Fpu og utaler seg ofte om poletikken hans som er helt idiotisk.

Utrolig bra blogg! :-D <3

Natta aka Natalee

24.mai.2010 kl.15:15

Du er IKKE en plage får Norge !!

Tenk på alle lyse folk som sliter å bli brune, du er jo brun så de burde heller vere misunnli på deg som er søt og brun (:

STÅ PÅ ! :]

linnéa h.

24.mai.2010 kl.17:03

Ja, ja og nei! : )

tereza

24.mai.2010 kl.19:36

linnéa h.: Hehe =) Bra du er enig med meg:)

tereza

24.mai.2010 kl.19:53

Natta aka Natalee: Så koselig å høre;) Slike kommentarer som gjør at jeg er villig til å stå på:)

tereza

24.mai.2010 kl.19:59

HannaAndrea: Bra du er enig:) Har prøvd å få kontakt med Lars, men gir opp. Han svarer vell bare på spørsmål som interessere han. Men man vet aldri, kanskje skriver han tilbake ;)

Silje <3

24.mai.2010 kl.20:56

Jeg er hel enig med deg :)

tereza

24.mai.2010 kl.21:58

Silje: Bra det da;)

tereza

24.mai.2010 kl.22:17

Ingvild: Så søtt skrevet av deg:) Jeg personlig kan egentlig ikke fatte at folk tenker slik. For jeg vet med meg selv at jeg er like mye menneske som hvilken som helst annen;)

tereza

24.mai.2010 kl.22:27

design hjelp: Takk;D Trenger muligens hjelp med en ny header snart, tar kontakt:)

tereza

24.mai.2010 kl.22:27

l0n3: Så fin kommentar du kom med her. Det er sant det du sier, noen har kanskje bedre egenskaper enn meg. Men jeg er like mye menneske som alle de andre:) Det tørr jeg å si;)

tereza

24.mai.2010 kl.22:31

Ane Østnes: Vi er sikkert plage begge 2:P Vi var iallefal plager i klassen XD Skal hive meg langt over dem, lyst til å kaste? <3

28.mai.2010 kl.07:58

jeg er helt enig, jeg liker virkelig innegget ditt det kommer til å få

de andre til å tenke litt, det var jo en person som hadde mørk hudfarge som begynte på skolen vår og han slutta på skolen vår fordi en JENTE i klassen sparka og slo ham fordi han var mørk!

men hun måtte begynne på sykehjem da...

me jeg har ikke noe imot mørke folk! hva er forskjellen mellom oss egneltig... det er ingenting

unntat hudfargen vår... jeg liker virkelig dettte innleggget og den ungen?? den var skikkelig søt da<333 men jeg må innrømme at jeg synes mørke barn(jeg mener ikke noe vondt når jeg sier mørka) er mye søtere en hvite/norske barn

tereza

28.mai.2010 kl.22:02

Anonym: Så bra du ser slik på det:) Blir så glad når andre er enige i det jeg sier, det gir ett håp! Folk gjør mye sykt mot andre, både mot mørke og homofile og alt som er anneledes..det er grusomt. Selv har jeg bare opplevd kommentarer og mobbing, men heldigvis ikke vold.

Det er ikke noe vondt i å si mørke, heller ikke å si neger. Men når folk bruker det i en negativ setning, kommentar osv..da blir det annerledes.

Takk for en oppmuntrende og koselig kommentar:)

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her. Blogger om det meste, men blir vel mest om hva jeg gjør =) Kom gjerne med ønsker om hva jeg skal blogge om :) Foresten: leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits