Anbefaler denne nettsiden, han sponser deg!

Nå har jeg endelig fått tak i en verdig sponsor. Det svenske firmaet headweb.com/sv/
Jeg så tilfeldigvis igjennom filmene de har på nett siden sin, og kom over 1 filmer jeg har veldig lyst på.

Fish Tank
Filmen handler om 15 år gamle Mia som holder hus med sin mor og plagsomme lillesøster. Hun har hatt en vanskelig tid hvor hun er blitt fryst ut av sine venner. Moren til Mia hadde selv en vanskelig tid da hun var ungdom. Hun fikk barn da hun selv var ett barn, og har ikke erfaringer nok til å kunne ta seg av sine døtre. Hun savner ungdomstiden hun ikke fikk oppleve grunnet døtrene hun fikk. Det resulterer i at hun bryr seg mer om å bytte ut kjærester titt og ofte enn å ta seg av sine barn. Men en dag møter hun en ny mann. Connor som drar med seg en drøss av egenskaper. Han er både morsom, pen, sjarmerende og best av alt, han bryr seg like mye om barna som han bryr seg om moren. Mia begynner å vise tillit til han, endelig har hun en hun kan åpne sitt liv for.

Det er akkurat slike filmer jeg elsker. De starter traumatisk med ting jeg kjenner meg selv igjen i. Hvordan takler man alt når venner svikter og moren bryr seg mer om andre ting. Slike filmer som denne her, er filmer som er tatt fra virkeligheten. Det er slike filmer som får mennesker til å våkne opp.
Jeg har så absolutt lyst til å se denne her, jeg vet jeg ikke vil bli skuffet. 
Filmen er også blitt anbefalt av andre, så det er en enda større grunn til å se den.

Du finner flere fantastiske filmer hos http://www.headweb.com/sv/


Link til bildet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her. Blogger om det meste, men blir vel mest om hva jeg gjør =) Kom gjerne med ønsker om hva jeg skal blogge om :) Foresten: leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits