Beklager alle dere..

Jeg hadde tenkt til å vise dere ønskelisten min for sommeren, men det er umulig å laste opp bilder så da ble ikke det noe av i dag. Er det noe jeg hater så er det problemer med systemet.
Håper bare det ordner seg til i morgen.

Jeg har dessverre ikke mulighet til å gi dere kommentarene jeg skylder dere i dag, vet jeg sa jeg skulle men har for mye andre ting å drive med. Jeg liker å ha god tid når jeg skal svære slik at det ikke bare blir: "fint bilde", "søtt" "koselig" osv..
Liker å svare litt utfyllende.
I tillegg til mye å gjøre så har jeg kraftig hodepine, noe jeg hater av alt her i verden. Hodepine lammer alt av energi man har til overs i kroppen slik at man blir stående/liggende som en sviske. Og det er jo ikke koselig.
For dere som ikke vet det så er jeg allergisk mot omtrent alt av planter og dyr så jeg sliter litt om sommeren. Det er også grunnen til hvorfor jeg har vondt i hode HVER dag. Av og til har jeg følelsen av at livet mitt er passert. Ingen god følelse rett og slett.

Men en ting er sikkert.  Jeg skal ta kvelden tidlig i dag!

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her. Blogger om det meste, men blir vel mest om hva jeg gjør =) Kom gjerne med ønsker om hva jeg skal blogge om :) Foresten: leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits