Grus, singel, kampestein..

NB: Overskriften har ingen sammenheng med innlegget!

Jeg leste som vanlig bloggen til Magnuss og kom over det jeg velger å kalle "ukens setning" hvor det stod: Alle burde tenke seg om to ganger før de er fornøyde med sitt eget utseende.

Jeg måtte jo så klart le litt som jeg pleier av innlegge hans. Hvor får han alle setttings ideene sine fra? Han skriver vell egentlig rett ifra levra, og det gjør han stor suksess med. Jeg rett og slett elsker å lese det han skriver hver eneste dag. Jeg leser igjennom innleggene hans  vær dag, flere ganger om dagen.
Når jeg skal inn på facebook så skriver jeg automatisk FA og da kommer jo fag-mag.com opp. Det er i det øyeblikket jeg skjønner hva som er viktigere enn facebook. Siden jeg var inne på facebook hele tiden før, så er det blitt erstattet med Magnuss. Dette er ikke noe elsker deg, er super fan av deg innlegg! Dette er ett du setter fart på dagen, på festen og på bloggverden/kjendisverden innlegg :)

Men for å bevege oss litt bort fra dette. I dag har jeg begynt å gi ut kommentarer. Har gitt 20 kommentarer i dag, så fler vil komme. Klarer ikke gi over 500 kommentarer på en dag, derfor starter jeg forsiktig.
I morgen har jeg forresten muntlig praksis eksamen, så må sette med ned å øve mere til det etter jeg har ryddet rommet mitt,  tørket støv, støvsugd og vasket huset. 

Jeg merker forresten at jeg har begynt å bli så personlig i innleggene mine. Jeg skriver det jeg tenker rett ut, isteden for å pakke det litt inn slik jeg gjorde før. Og jeg forsetter med de rotete innleggene mine som inneholder litt det og litt det. Men så lenge jeg ikke er ute etter topplista eller noe slikt så er det jo litt samme hva jeg sier her. De som vil leser og de som ikke vil leser de også og finner ut at det ikke var interessant allikevel :P 
Om du har lyst til å komme med tips og slikt om hva jeg skal skrive så er du velkommen til det. For jeg kommer ikke på noe lengre. 


-Leser du bloggen til Magnuss?-

-Har du hatt alle eksamenene dine?-

-Hva skal du i dag?-

-Er bloggen min kjedelig, hva kan jeg endre på?-

4 kommentarer

Camilla - veien til toppidrett

06.jun.2010 kl.22:42

Nei jeg har ikke lest bloggen hans:)

Jeg har fremdeles muntlig eksamen igjen..

Nå skal jeg bare sove :)

Kanskje du kunne laget en header?:)

God natt!

Elisabethh

07.jun.2010 kl.00:22

Leser ikke bloggen hans nei, men har desverre hatt eksamen.

Eksamen blir ikke karaktersatt pga. streik da :(

I dag skal jeg overnatte hos ei veninne, og kanskje shoppe litt :)

xo

tereza

08.jun.2010 kl.09:12

Elisabethh: Okei, anbefaler å lese den om man vil ha seg en god latter av og til:P

Noe så tragisk.

Koselig med overnatting :D

tereza

08.jun.2010 kl.09:14

Camilla: Okei:D

Har både muntlig og skriftlig igjen jeg.

Jeg aner ikke hvordan man lager header, men www.aneostnes.blogg.no har laget mine.

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her. Blogger om det meste, men blir vel mest om hva jeg gjør =) Kom gjerne med ønsker om hva jeg skal blogge om :) Foresten: leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits