Today

Sitter her å har samfunnsfag nå. Har fått ett ark fullt med oppgaver med alle temaene vi har vært igjennom i år. Alt fra sosialisering og livskvalitet til EU og FN. Samfunnsfag er vell egentlig ikke favoritt faget mitt, men jeg kommer meg fint igjennom tror jeg. 

For å være ærlig så har dette vært det verste året mitt på skole noen gang. Ett år som har inneholdt alt for mye oppgaver, skoleproblemer,  mobbing og andre negative ting. Har vært slapp omtrent hele året, men fortsatt klart å følge med. Det er nå jeg kjenner hvor lei jeg er skole, hvor mye jeg heller ville ha startet i jobb neste år. 
På vg3 har vi10 timer med norsk..som er faget jeg missliker så utrolig sterkt. Aldri skriver vi historier eller noe slikt som jeg faktisk liker når vi kommer til norsk. 
Jeg gleder meg virkelig til sommerferie nå, for skolen har gått meg litt vell på nervene. Det er jo bare 2 uker igjen da så.

Om ca. 40 min. skal vi dra å bade i gymmen. Vi kler oss med joggesko og klær så jogger vi opp til en liten hytte skolen eier. Hvor vi enten bader, fisker eller ser på :P
Kanskje litt kalt å bade nå, men det funker vell.

2 kommentarer

Camilla - veien til toppidrett

08.jun.2010 kl.13:48

Kos deg!:)

tereza

08.jun.2010 kl.19:35

Camilla: Takker:D Vannet var ikke for varmt:P

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her. Blogger om det meste, men blir vel mest om hva jeg gjør =) Kom gjerne med ønsker om hva jeg skal blogge om :) Foresten: leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits