Telttur med klassen

Nettopp kommet hjem fra en 3 dagers telttur med klassen. Var en koselig tur jeg ikke vil glemme med det første. Turen satte også sine spor i kropp og sjel, skal ikke nekte for hodepine og trøtthet. Noe som antakeligvis kommer av for lite væske inntak og søvn. Vi la oss vel egentlig ikke så alt for sent, men allikevel var vi alle trøtte som strømper dagen etter.

Planen var egentlig å sove i en gymsal siden jeg ikke har telt, men ved synet av salen ville jeg heller valgt å sove på utedoen. En i klassen hadde tatt med seg ett utstyr stelt for å legge sekker og slikt, men planen hans gikk den andre veien. For der hadde allerede jeg og Susanne lagt oss godt til rette. Vi ble heller ikke kastet ut så planen vår gikk som den skulle. Teltet var ca. 1 meter i lengden og ca. en halv meter i bredden, men jeg som er så liten hadde god plass.

 

Stedet vi befant oss heter Drøbak og ligger på samme øy som Oscarsborg. Øya heter Kaholmene. For dere som ikke vet det så var det ved Oscarsborg festning det tyske krysseren Blücher ble senket den 9. april i 1940. Flaks for Norge sier jeg bare!

 

Det er alltid slik at uansett hvor koselig man har det så er det godt å komme hjem igjen. Om man har noe å komme hjem til så klart. For min del så ville jeg ikke vært der i flere dager. 3 dager med mat, godteri og ''boksen går'' er nok for meg. Noen av elevene var så gale at dem begynte å bade. Ansiktsuttrykkene deres avslørte egentlig hvor kaldt dette vannet var. Andre holdt seg på land og valgte heller å fiske etter krabber og fisk. En koselig tur var det iallefall. Vi trengte dette i slutten av skoleåret. Mange skoler har visst allerede sluttet, men min siste skoledag er på fredag. Så blir det sommerferie :DBildet

-Hva skal du i sommer?-

2 kommentarer

sunnivalm

16.jun.2010 kl.17:52

så morsomt :)

tereza

16.jun.2010 kl.21:13

sunnivalm: Ja ;) Var koselig..

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her. Blogger om det meste, men blir vel mest om hva jeg gjør =) Kom gjerne med ønsker om hva jeg skal blogge om :) Foresten: leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits