Dear John!

Nå om 2 minutter kryper jeg opp i sengen min, men først skal jeg dele hverdagen min med dere der ute:) Kan si først at inntaket av godteri har vært litt for mye i dag..men jeg satser på å overleve noen år til uansett.

Klokken 6 satte jeg meg på bussen for å dra på kino med min kjære venninne Ane! Jeg har jobbet fra 08.00 til 15.00 i dag så var godt å ta ett lite avbrekk i alt styret. Vi endte opp med å se Dear John som var overraskende bra. Før den startet tenkte  jeg for meg selv at  dette nok var enda en kjærlighetsfilm. Og det var det jo, men på en helt annen måte. Den måten gjorde selv meg sjokkert, ganske så imponerende. Det er ikke ofte jeg sitter å følger med så nøye på den type film. 
Filmen handler kort og greit om John som er militæret men har 2 ukers perm. Han reiser hjem der han møter på ei søt jente med navnet Savannah som har sommerferie. De 2 kommer i god kontakt og ender med å bli sammen. De har 2 herlige uker sammen, men da permen til John plutselig tar slutt og Savannah begynner på skolen igjen blir det skilt fra hverandre. Deres kjærlighet blir satt heftig på prøve i denne tiden. John er borte ett helt år, men ett ekstra oppdrag gjør at han søker om å få utvidet tiden sin noe som  resulterer i 2 år til. 
Kjærligheten slår gnister og skaper problemer for begge. I tillegg har John er far som ikke er så alt for sosial og har en veldig spesiell lidenskap for mynter. Spesielt en mynt, en han håper skal gå i arv i mange år fremover. 

Anbefaler virkelig å se denne filmen, jeg satt med tårer i øynene flere steder. Faren til John blir man virkelig glad i igjennom filmen :)  

-Har du sett den?-
-Gjort i kveld?-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her. Blogger om det meste, men blir vel mest om hva jeg gjør =) Kom gjerne med ønsker om hva jeg skal blogge om :) Foresten: leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits