Topp 10!!

Jeg vet at jeg lovet å gi ut topp 10 listen min i går kveld, men fikk så mye annet å styre med så rakk det rett og slett ikke før jeg la meg. Hadde også litt problemer med å plassere bloggerne mine. Første, andre og tredje plass var jeg veldig sikre på men ble verre med de andre.
Tenkte også å sette en liten kommentar på akkurat hvorfor jeg leser bloggen din! Han på andre plass kunne egentlig delt første plassen.

Kom forresten over en riktig så fin moteblogg jeg ikke har satt på listen i dag. Bloggens eier heter Martin og bloggen hans finner du her!

1♣  Magnuss

Hvorfor Magnuss?
Absolutt alt han skriver faller i smak. Han har aldri problemer med å finne noe å skrive om og derfor blir det aldri det samme stoffet om og om igjen. Jeg er vell ikke den typen som inntereserer meg veldig for sommerens mote og slikt, men Magnuss følger heller ikke moten. Han skaper den! Han elsker seg selv, men han elsker også folkene runt seg. Han liker plastikk, høye hæler, leopard truser og sushi og ikke minst..han liker gutter. Jeg liker bloggen hans fordi han i så stor grad er seg selv og lever ut livet akkurat slik han selv vil. I høye hæler, en sprek kropp og med champagnen i hånden :P

2♣  Robin

Hvorfor Robin?
Han prøver og han lykkes. På få måneder har denne gutten skaffet seg beundrere som alle lurer på hvor gutten får alt motet sitt ifra. Det han skriver gjør meg rett og slett rørt vær gang jeg leser det. Han skriver om alt fra vonde ting som har hendt og som fortsatt hender og til ting han brenner for. Jeg undres hele tiden hva som gjør denne gutten så spesiell. Han gir ikke opp! Det gjør Robin og bloggen hans spesiell. Jeg lover deg, du trenger ikke kjenne gutten godt for å ha følelsen av å allerede kjenne han godt. Han er jordnær, hjelpsom og vil alles beste. Nå er han nettopp fått jobb som fast modell så stikk innom å gi han gratulasjoner =) 

3♣  Glenn
 
Hvorfor Glenn?
Jeg liker bloggen til Glenn veldig godt fordi han er så normal. Han skriver om alt som skjer i hverdagen sin. Han har alltid bilder man kan sitte å se på lenge fra fester og andre steder runt omkring i verden. Vær gang jeg har følelsen av kjedsomhet stikker jeg innom bloggen til Glenn,blir alltid glad på den måten ;) Han får tingene til å skje i hverdagen.

4♣  Rebecca
 
Jenta er rett og slett rå. Hun skriver egentlig om alt, men det interesserer. Hun tørr å vise seg som kunst. Og ikke minst..hun er nyderlig :) Jeg liker headeren hennes utrolig godt.

5♣  Daniel&Marius

Alltid humor, alltid hunder og fargerike bukser. Guttene elsker å feste, og de slipper aldri opp for energi. Enten får man seg en god latter eller så sitter man å stirrer på bilder en lang stund. De har også en god del filmer av seg selv og valpene som alltid er koselige å se på. Jeg er ikke sikker på om de driver med chihuahua opdrett eller noe, men de har mange av  dem. Dem er sjeldent sure, kanskje litt for blide heller:) De planlegger giftemål for øyeblikket, ønsk de alt lykke til;) 

6♣  June

Mange har vell kanskje lest Junes historie på bloggen hennes eller hørt henne på radio. Hun er en sprudlende jente som ikke har fortjent noe av det vonde hun har måtte gå igjennom. Men jente er sterk, hun har bygget seg selv opp igjen bit for bit og er blitt så sterk at hun er mer enn gjerne villig til å hjelpe andre jenter som er blitt utsatt for overgrep. June har en utrolig søt stil, og ikke mint er hun sjarmerende. Nettopp fått ny kjæreste har hun også ;)


7♣  Ane

Min beste venninne Ane, hun skriver mest om seg selv og folk rundt seg. Men også om mote en gang innimellom. Hun er en jente som grubler over mye og deler det med oss. Jenta er kjempe flink til å lage design for de som er interesserte i den slags:)


8♣  Joakim

Han er litt som Magnuss, han elsker seg selv. Han har stil og er kreativ! Han er heller ille å se på ;)

  
9♣  Cecilia 

Jenta skriver om ting som fenger. Hun skaper sin egen søte stil som jeg har sansen for. På en måte klarer hun å lage en annen stil ut av den nye stilen som nettopp er på markedet der og da.  

10♣  Lars

Lars blogger bare bedre og bedre. Det var en tid jeg mistet sansen for bloggen hans, men nå er den på topp igjen. De fleste vet hvem han er tenker jeg :P

-Hva syntes du?-
Tereza®

2 kommentarer

Ane

17.jul.2010 kl.15:09

ihh :D jeg kom med :)

tereza

17.jul.2010 kl.21:26

Ane: Ja, men første plassen tok Magnuss:D Kanskje ikke noe sjokk?

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her! Har en høy lidenskap for Magnuss<3 Foresten: er her nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits