"Tallinn neste"

I morgen tidlig drar jeg avgårde til Tallinn sammen med familien. PCen blir igjen her hjemme i Norge, jeg har hørt rykter om Internett kafeer så skal ikke se bort ifra noen oppdateringer allikevel. Jeg valgte å la den bli igjen her siden jeg har tendenser til å hoppe på PCen med engang jeg har litt fri tid. Så da hadde det endt med at jeg hadde sittet her å blogget hele dagen..det kan jo ikke bli for mye av det gode heller. Men jeg er flink. Det er flott. Supert!

Uansett så vil dere få høre fra meg på Mandag igjen dersom jeg ikke dukker opp innen uken er omme, for jeg blir borte til søndag. Slik værvarslene viser er det melt sol og masse + grader omtrent hver eneste dag. Positivt er det helt klart!
Det er både spa, treningsstudio og svømmebassenget der. Kan det bli bedre? Jeg gleder meg ihvertfall til en herlig ferie nå. Så håper jeg dere andre koser dere like mye mens jeg er borte.

Imens kan dere sitte å gruble på om jeg kommer til å få farge mens jeg er borte, hadde trengt det nå så blek som jeg er!
Og med det hopper jeg opp i sengen min som er ny oppredd og alt.
Minner dere fortsatt på konkurransen på bloggen til Glenn. Innlegget om det finner dere her!
Og forresten Robin, setter pris på hvor flink du er til å svare på kommentarer. Oppfordrer dere til å ta en titt innom bloggen til den sexy modellen;)


Tereza®

3 kommentarer

Ane Østnes

20.jul.2010 kl.00:01

sv: nei, sant. jeg tør absolutt ikke si ifra :p haha. ja, du burde virkelig få litt farge<3 Visste ikke at du skulle dit engang, jeg :O god tur<3

Vegard Iversen (ninedesign)

21.jul.2010 kl.15:37

Hey Tereza ! Jeg vil bare gratulere deg med at du har vunnet ett splitter nytt design hos http://gl3nns.blogg.no sponset av meg ! Ta kontakt ved å gå innpå "bloggen min" -> kontakt og send meg en mail !

tereza

22.jul.2010 kl.14:22

Ane Østnes: Har jeg ikke fortalt det:O Jaja, takk =)

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her! Brun hele året og har en høy lidenskap for Magnuss<3 kan det bli bedre? er her nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits