"Våkn opp nå da!"

Norge er ett så fint land. Alle mennesker går overrens med hverandre og forstår at hver enkelt person er den de ønsker å være. Alt av legninger er godtatt å ha og utlendinger er kjempe bra. Lider du av en skade på noen måte så blir du tatt hånd om med engang. Ventetiden for sykehus plasser er kort. De fleste politianmeldelser blir tatt hånd om med engang de kommer inn. Velkommen til Norge, frihetens land. Landet vårt tar tak i mobbing med engang. Spesielt nettmobbing...
 
Eller ikke?? Er noe av det ovenfor her sant?

Nå har jeg lest om regjeringen og Norges lover. "Nettmobbing er ett stort problem som vi gjør alt vi kan for å få en slutt på" ?? Alt dem sier er jo bare tull. Mye nettmobbing blir aldri anmeldt, men veldig mye blir det også. Jeg syntes ikke det blir ordentlig tatt tak i hele tatt.


Når en gammal yr gubbe sitter å sikler og lurer små jenter blir saken tatt hånd om med engang, og det er jo forsåvidt bra. Men hvem i hel***** tar seg av nett mobbingen? Jeg hører stadig en forsker eller annen person stikke tryne sitt frem i media å fortelle at denne type mobbing må vi få en slutt på, og det er jo ikke bra for personen osv.. osv.. NÅR skal de ta tak i det? Det hjelper ikke å komme med en svak kommentar over radio.

Lars har skrevet ett langt innlegg der flere personer krenker han over nett. De understreker sin avsky mot hans personlighet og ser ned på personen han er. Er det ikke slike ting vi vil ta tak i da? Det er jo det som er nettmobbing! De som sitter med makta forstår det bare ikke. Dem har vell en tanke som dette her i hodet: ''Vi får se hva som skjer siden, alt ordner seg uansett med tiden''.

Er det ikke på tide å bry seg litt mer om de virkelig samfunns sakene?Leann Rimes - Please Remember

Tereza®

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her! Brun hele året og har en høy lidenskap for Magnuss<3 kan det bli bedre? er her nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits