Sverige tur + NY yndling!

Hei hei hei! Jeg befinner meg fortsatt på Hvaler og kommer til å være her helt til i morgen, for de som grubler på det. I dag ved 11 tiden tok jeg og besteforeldre mine turen min Sverige. Vi kom oss over vannet ved hjelp av båten vesleø 2. I Sverige gikk turen strake vegen til vinmonopolet. Deretter kjøpte vi litt kjøtt til hjemturen. Like ved brygga tok vi lunsjen som ble en enmanns pizza! Veldig god og veldig mektig. Jeg er fortsatt mett og vi spiste klokken 2.
Vell tilbake på Hvaler igjen klokken 5 slang jeg på meg noe lettere klær og ruslet ned til vannet for å glane. Jeg bader jo ikke:P

Jeg satt der nede i 31 minutter og da var jeg mildt sagt dritt lei. Heldigvis har man en PC som venter. Her kastet jeg ett raskt blikk over topplisten for gutter og kom over en splitter ny yndlingsblogg.
Gutten er fra Sarpsborg og er blitt døpt Jonas Nikolai! Så Jonas, jeg vil følge med deg til blogg.no skiller oss ad :P

Glem for guds skyld ikke konkurransen for gutter. Din blogg i mine innlegg i hele 30 dager, også kalt gratis reklamering!


Tereza®

3 kommentarer

celinemaries

02.aug.2010 kl.23:56

jeg vil også på hvaler, håper vi kan ta oss en tur senere i år, Tereza ! :-)

- fått no reker/krabber a ? :L

tereza

03.aug.2010 kl.00:06

celinemaries: Håper jeg også:) Prøvde krabbe lykken i dag i 2 minutter, men fikk ingen:P Jeg har ikke tålmodighet til denslags!

celinemaries

03.aug.2010 kl.00:08

haha, i 2 minutter ja , snakker vi tolmodighet eller ? neei .. :L

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her! Brun hele året og har en høy lidenskap for Magnuss<3 kan det bli bedre? er her nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits