Jeg er tilbake her!

Hei! Da er jeg tilbake på bloggen igjen. Jeg har brukt denne lange tiden på å lete etter inspirasjon. Og inspirasjon har jeg funnet. Nå som skolen begynner igjen har jeg enda større grunn til å blogge mer. Allerede på onsdag begynner skolen. Det føles som sommerferien har flydd forbi i full fart. Alt har gått så fort. Jeg håper virkelig dette skoleåret blir bedre enn det forrige. Selv om ordene blir borte vil alltid følelsene være der. Jeg håper virkelig karakterene blir bedre i år enn i fjor. Jeg har ikke tid til å la dere få sabotere i år også. Jeg vil ha samme farge, samme følelser men jeg vil bry meg mindre. For det har jeg lært i løpet av denne ferien. Vil ikke dere ha meg som venn, så har jeg andre å holde meg til. Slik er det bare blitt, og slik skal det fortsette å være. 

Etter skolen er ferdig er planen å bevege meg mot militæret og inn på rekruttskolen. Deretter vil jeg søke meg videre til hundeskolen og utdanne meg som hundetrener. Siden hund er dyret jeg drømmer om å jobbe med så er dette mitt i blinken for meg. Blir ikke planene slik så har jeg lyst til å jobbe med design og håndverk eller tekstil. Jeg er veldig glad i å tegne og har hele tiden ideer. En dag har jeg lyst til å sy min egen kjole. Planene er der men ikke utdannelsen. 

På fredag var min siste jobb dag. Nå har jeg omtrent jobbet hele ferien så jeg har ikke hatt tid til så mye annet. Men jeg har klart å klemme inn litt her og der. I går dro jeg og 2 venner på kino. Filmen ble Inception siden jeg vant 4 billetter via blogg.no! Den ene billetten valgte jeg å gi bort til en jeg tenkte ville se den. Jeg ble overasket over filmen. Den var utrolig bra, og jeg forventet egentlig ikke det. Jeg trodde det var enda en action film med blod og sprengstoff, men det var det langt ifra. De 2 andre var også ganske så overasket over filmen til min store glede. Da ble enda en kveld vellykket:) Nettopp slik jeg ønsker det

Hva gjør jeg akkurat nå?
Jeg spiser pops og drikker en rykende kopp med svart kaffe. Vi har bursdagsselskap for farmor som hadde bursdag i Juli. Selskapet er blitt holdt hemmelig så det kom som en stor overraskelse for henne. Hun ankom selskapet med bind for øynene og u-viten om noe som helst. Overraskelser er alltid morsomt! 

Maten ble reker og hvitvin. Reker smaker best i sol så klart, men kanskje litt for varmt i dag:P 
Til dessert har mamma laget karamellpudding og det følger med kaffe<3

Jeg som er så glad i mat gleder meg veldig. Kanskje blir det sjokolade utover kvelden. Jeg kan jo håpe. 
Siden desserten er satt på bordet velger jeg å avslutte her. 
Til min store forskrekkelse har Robin Johansen skrevet sitt siste blogg innlegg. Jeg vet ikke om han har slettet bloggen men jeg kommer ihvertfall ikke inn på den. Det var en trist nyhet å høre. Men han trenger nok mye tid til modelljobben sin og slikt. Sånn kan det gå ;)
Tereza®


Nye solbriller for 29 kroner på Gina tricot

Venninnen min har vært på ferie. Og se hva hun kjøpte til meg ^^,

Jeg gikk for turkis i dag:DMorro for unga:P

Stikk også innom: http://johnnybegood.blogg.no/  

2 kommentarer

Anita<3

15.aug.2010 kl.19:53

såå sinnsykt fin den kjolen var tereza!

tereza

18.aug.2010 kl.22:37

Anita: Tusen takk ^^,

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her! Brun hele året og har en høy lidenskap for Magnuss<3 kan det bli bedre? er her nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits