Snart jul og snart Brasil!

Skolen er i full gang igjen etter den deilige sommerferien. Timeplanen er gått igjennom og dette er ikke ett år jeg gleder meg til akkurat. Dette kommer til å bli ett vanskelig år, men jeg skal takle det. Man må vel bare se fremover dersom man vil oppnå ting. Som man sier: Jeg vet hva jeg vil, men ikke om jeg får det til.
Det er godt å vite at etter dette skoleåret skal jeg kanskje ut i jobb. Jeg elsker jo å jobbe! 

Nå er det forresten ca. 4 måneder til jul.   
Og til vinteren tar vi turen til sommerhuset vårt i Brasil. Jeg liker ikke vinteren i Norge og skjønner ikke hvorfor den er her. Det er jo bare negativt med den. Det er kaldt, dyrene finner ikke mat og dør, pengene går til tykke tykke klær for å pakke inn kroppen, frostskader og mye mere negativt. Snøen burde kommet på julaften og forsvunnet etter oppakning av gaver. Resten av året burde vært sommer og sol.

Angående vinteren, i November har jeg bursdag og skal holde ett stort lag på 18 års dagen min. Jeg trenger tips om lokaler rundt omkring hvor det er mulig å leie. Det skal helst ikke koste skjorta, og det skal være plass til en del folk.
Vær ikke beskjeden. Sleng igjen en kommentar eller to.


Tereza®

3 kommentarer

Maja

22.aug.2010 kl.20:34

Kringen eller Dalheim:)

Anita<3

23.aug.2010 kl.21:49

Jeg vil til Brasil:D

celinemaries

25.aug.2010 kl.21:52

jeg har så lyst til å dra til å dra til afrika i vinter, det er så kalt i norge ! men.. det er så dyrt, så tror ikke det blir noen tur i år :-/

men kos deg i brasil da !

- btw, jeg har nominert deg på beautiful blogger award på bloggen min :)

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her! Brun hele året og har en høy lidenskap for Magnuss<3 kan det bli bedre? er her nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits