Hemmeligheten bak-"hold deg våken"

Nå har det vært stille fra meg en stund. Det er vel slikt som skjer når man har nok å gjøre. Skole, trening, lekser og slike ting..dere vet. Skal man ha gode resultater så må man jobbe! Og for å kunne jobbe så trenger man kaffe. Det er faktisk hele hemmeligheten bak suksess.
Den tiden før jeg drakk kaffe, så lå jeg omtrent å sov på pulten. Jeg syntes heller ikke kaffe smakte noe særlig så jeg ga det ingen sjanse. Men med litt hjelp lot jeg det få en mulighet til. Og nå er jeg endt opp avhengig :P
Men det hjelper og jeg har mye bedre for å følge med i timen. Jeg fikk ikke kaffen min på tirsdag og ja..jeg sovnet nesten i timen. Så det har nok noe å si. Det er så absolutt å anbefale.

På skolefronten i dag går det i nynorsk, norsk og historie. Jeg er så glad i nynorsk, skjønner helt klart hvorfor vi må ha det. En smule ironi kanskje?
Jeg skjønner rett og slett ingenting av disse verbene og slikt. Virkelig ingenting. Jeg kommer heller ikke til å bruke denne nynorsken i senere tid. Har jeg lært bokmål, så snakker og skriver jeg bokmål! Det er jo det jeg kan best.

Til neste år er jeg russ så her går som regel pausene i å lete etter russebil og grunnpakker. Kanskje litt tidlig, men tiden går virkelig fortere enn man aner. Jeg ser ihvertfall frem til en partyfylt tid :D
Er du russ i år? Isåfall her har du 2 sider å kikke på. 

http://russesiden.no/

http://www.russedress.no/

Til neste uke vil jeg starte med tema bloggen jeg har pratet så mye om. Neste ukens tema vil bli om helse og livsstil. Senere jeg vil komme med en liste over temaer jeg kommer opp med.

Tereza®

5 kommentarer

Jeg skal være russ neste år :D gleder meg ! hehe

ange

05.sep.2010 kl.00:55

fin blogg

EN MODELLS LIV

05.sep.2010 kl.21:51

Söt du är på bilderna :) Jättefin!

Ska vi lägga till varandra på bloglovin? På så sätt får vi fler besökare ;*

Direktlänk:

http://www.bloglovin.com/sv/blog/1955096/modellinglove/follow

tereza

11.sep.2010 kl.15:51

EN MODELLS LIV: Tusen takk:) Det kan vi gjøre;)

tereza

11.sep.2010 kl.15:52

ange: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

tereza

tereza

17, Oslo

Tereza her! Brun hele året og har en høy lidenskap for Magnuss<3 kan det bli bedre? er her nå

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits